Blockfest rytinällä käyntiin – Wiz Khalifa ja Migos kruunasivat perjantain! Katso kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest käynnistyi eilen näyttävästi, kun tapahtuman lavoille marssitettiin nimekäs kaarti kovatasoisia esiintyjiä niin Suomesta kuin Yhdysvalloistakin.

Blockfest 2017, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Arttu Lindeman, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Nikke Ankara, Kuva: Santeri Saarinen

Illan kohokohdista vastasivat ulkomaiset tähdet, sillä Blockfestiin kiinnityksensä jälkeen huimaan suosioon noussut Migos täytti telttalavan ääriään myöden jo hyvissä ajoin ennakkoon. JVG:n viimeisten hittien aikana stadionilta kävi jo massiivinen yleisövirta alueen toisella puolella sijaitsevalle telttalavalle.

Migosin keikka täytti odotukset ja valtava käsimeri täytti alueen. Kliimaksi koettiin Bad and Boujee -hitin myötä. Lopulta Quavo, Offset, Takeoff ja DJ Durel jylisivät sellaisella energialla, että Migosin keikka nousi ylivoimaisesti päivän parhaaksi, sillä jopa Wiz Khalifa jäi jalkoihin.

Päälavalla Ratinan Stadionilla nähtiin viikko sitten Robbie Williams, mutta perjantaina sen päätähti oli Wiz Khalifa. Toistamiseen Blockfesteillä esiintynyt supertähti veti varman keikan, josta huippukohdat jäivät kuitenkin puuttumaan. Jopa Black & Yellow sulautui muiden hittien joukkoon ilman, että yleisön joukossa olisi syntynyt erityistä hurmosta. Hieno keikka, mutta ei vetänyt vertoja Migosille.

Blockfest 2017, Wiz Khalifa, Kuva: Stara
Blockfest 2017, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Wiz Khalifa, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Wiz Khalifa, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Wiz Khalifa, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Wiz Khalifa, Kuva: Santeri Saarinen
Blockfest 2017, Wiz Khalifa, Kuva: Santeri Saarinen