Star Wars -kahvakuulat kääntävät katseita – galaktista voimaa treeneihin

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Venäjältä peräisin oleva voimailuväline kahvakuula kuuluu monen kodin vakiovarusteisiin. Nyt markkinoille on tullut Star Wars -teeman harjoitusvälineitä. Tarjolla on sekä Darth Vader, Stormtrooper että Boba Fett -kahvakuulia.

Kallein Star Wars kahvakuula on tietysti 32-kiloinen Darth Vader, jolla on hintaa 200 dollaria. Vaikka pienemmät kahvakuulat ovat hieman edullisempia, tulee niillekin hintaa, etenkin jos haluaa kaikki sarjan välineet kotiinsa. 27-kiloinen Stormtrooper maksaa 180 dollaria ja 22,5-kiloinen Boba Fett 150 dollaria.

Star Wars -kahvakuulia on myynnissä Onnit-verkkokaupassa. Kahvakuulat valmistettiin ennen raudasta. Niitä pidetään kestävyyttä kehittävinä harjoitusvälineinä. Kahvakuulalla harjoitteleminen voi olla vaarallista, mikäli ei hallitse oikeanlaisia liikesarjoja tai tekniikkaa.