Voita Huawei Honor 8 -huippupuhelin tuplakameralla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja lifestylemedia Stara järjestää nyt lukijakilpailun, jossa Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken arvotaan Huawei Honor 8 -huippupuhelin. Älypuhelimessa on 5,2 tuuman näyttö, Dual-SIM ja kaksoiskamera, joka takaa huippuluokan valokuvat.

Voit osallistua kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivusta. Kilpailun voittaja arvotaan sivusta tykkäävien keskuudesta keskiviikkona 4. lokakuuta 2017. Jos tiedät kaverin, joka tarvitsisi uutta älypuhelinta, voit suositella hänelle kilpailuun osallistumista tägäämällä kaverin tämän sivun kommenteissa.

Arvontaan osallistuvat kaikki tykkääjät, eikä kilpailuun osallistumiseen tarvita muuta ilmoittautumista. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Kilpailu on päättynyt ja voittaja on arvottu videolla Saksan Munchenissä, jossa Huawei lanseerasi uuden Huawei Mate 10 -älypuhelimensa. Facebook-video voittajan arvonnasta löytyy alta, ja siitä paljastuu myös voittaja.