Esiintymislavalla loukkaantunut Marilyn Manson peruu keikkojaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Marilyn Manson joutui lauantaina sairaalaan kesken esiintymisen tapahtuneen onnettomuuden vuoksi. Lavan takana ollut rakennelma kaatui tähden päälle hänen esittäesään Sweet Dreams (Are Made of This) -kappaletta New Yorkissa. Katso onnettomuus videolta tästä.

Marilyn Manson on joutunut onnettomuuden myötä perumaan osan Heaven Upside Down -kiertueen tulevista esiintymisistään. Rolling Stone -lehden mukaan perutut keikat olisivat sijoittuneet 2. – 14. lokakuuta väliselle ajalle. Tähden on tarkoitus nousta lavalle jälleen 15. Lokakuuta Texasin Freaker’s Ballissa.

Onnettomuuden jälkeen Manson oli toimitettu ambulanssilla paikalliseen sairaalaan. Hän tulee toipumaan vammoistaan kotonaan Los Angelesissa.

Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, julkaisi tänä vuonna tuoreimman Heaven Upside Down -levynsä. Hänen kalenterinsa on täyttynyt konserttien ja musiikin teon lisäksi nykyisin myös näyttelijän kiireistä.