Lukion opettaja pidätettiin – harrasti seksiä neljän oppilaan kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Naimisissa ollut lukion opettaja on pidätetty alaikäisiin sekaantumisen vuoksi. 25-vuotias Jessie Lorene Goline oli harrastanut seksiä ainakin neljän oppilaan kanssa. Lisäksi nainen oli lähetellyt seksikkäitä otoksia oppilaille.

Yhdysvaltojen Arkansasissa sijaitsevan Mark Tree High Schoolin opettaja oli flirttaillut oppilaidensa kanssa jo oppitunneilla. Opettajatar oli myös vienyt yhden oppilaistaan kotiinsa. Lisäksi hän oli lähettänyt stringipepustaan kuvia oppilaille Snapchatin kautta, Arkansas Online raportoi.

Goline oli harrastanut seksiä yhteensä neljän oppilaan kanssa, joista kahden kanssa peräti yhden ja saman päivän aikana. Nainen oli luullut kaikkia oppilaitaan täysi-ikäisiksi, mutta saanut syytteet yhden oltua alle 18-vuotias. Nainen jäi kiinni, kun yksi poikien vanhemmista sai tietää seksiseikkailuista.