Unelmien tyyny ihmisvihaajalle – ei siis sovi kilteille

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sisustustyynyjen tekstiilit mukailevat yleensä kodin muuta värimaailmaa. Yhteensopivat tai värikkäät tekstiilit ovat yksinkertaisin keino muuttaa kodin ilmettä ilman suuritöistä remonttia. Markkinoilla on myös nopeasti väriä vaihtavia tyynynpäällisiä.

Glitterityynynpäälliset vaihtavat ilmettä pyyhkäisemällä. Nyt markkinoille on tullut Pearl Reveal Cushions -yrityksen sisustustyynyjä, jotka on varustettu vahvoilla sanomilla. Yksi suosituimmista tyynyistä näyttää ulospäin kultaiselta ja kimaltavalta.

Kun tyynyn pintaa silittää, nousee tyynyn pintaan teksti: ”I HATE PEOPLE”, joka tarkoittaa suomennettuna: ”Minä vihaan ihmisiä”. Samalta valmistajalta on markkinoilla myös muita passiivis-vihamielisiä viestejä sisältäviä sisustustyynyjä, kuten GO AWAY tai FUCK OFF.