Ravintola myi pikaruokalasta haettua kanaa omanaan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Long Beachilla sijaitseva ravintola Sweet Dixie Kitchen on päätynyt kohun keskiöön. Asiakkaat huomasivat ravintolan tarjoileman friteeratun broilerin olevan tosiasiassa peräisin Popeye’s-pikaruokalasta.

Kohu alkoi Yelp-sivustolle ilmestyneestä arvostelusta, jossa Sweet Dixie Kitchenin työntekijän kerrottiin hakeneen keittiöön Popeye’s-ravintolan ruokaa. Ensin arvostelun jättäjä luuli sen olevan tarkoitettu ravintolan henkilökunnalle. Miehen tilaaman friteeratun kanan ilmestyttyä pöytään hän kuitenkin tajusi ravintolan tarjoilevan pikaruokalan broileria asiakkailleen.

Tarjoilija oli myöntänyt Sweet Dixie Kitchenin kanan olevan peräisin pikaruokalasta. Arvostelun kirjoittajan annos maksoi 12,50 dollaria, useita dollareita enemmän kuin Popeye’s -ravintolassa. Sweet Dixie Kitchenin omistaja Kimberly Sanchez on sittemmin kommentoinut tapausta.

– Käytämme ylpeänä Popey’sin mausteista broileria – parasta friteerattua kanaa suoraan New Orleansista, Sanchez julisti.

Omistajan mukaan ravintolan keittiöllä ei ole omia puitteita friteerata kanaa. Tapaus on kuitenkin herättänyt raivoa asiakkaissa, jotka kokevat tulleensa harhaanjohdetuksi. Mashable-sivuston mukaan ravintola on nimittäin väittänyt Facebookissa valmistavansa kaiken ruokansa itse.