Tutkijat: Donald Trump ehkä pahamaineisen kannibaalin jälkeläinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksassa vuonna 1589 teloitetun kannibaali Peter Stumppin tarina on yksi historian hyytävimmistä tosielämän kauhukertomuksista. Stumpp oli maanviljelijä, joka tappoi ainakin 13 lasta ja kaksi raskaana ollutta naista.

Nyt väitetään, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on sukua Bedburgin ihmissudelle kutsutulle Peter Stumppille. Saksalainen Peter Stumpp oli todellinen ihmishirviö. Hän käytti karjaansa seksuaalisesti hyväksi sekä harrasti insestiä tyttärensä ja siskonsa kanssa. Lisäksi hän murhasi oman poikansa ja söi hänen aivonsa. Miestä väitettiin aikoinaan ihmissudeksi ja hänet teloitettiin 31. päivä lokakuuta 1589. Samaan aikaan teloitettiin hänen rakastajansa Katharina Trump.

Amerikkalainen antropologi Kevin Pittle on selvittänyt, että Katharina Trump saattaa olla kaukaista sukua Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpille. Mikäli Peter Stumpp ja Katharina Trump ovat tehneet jälkeläisen Kallstadtissa asuessaan, on Hans-niminen lapsi ollut todennäköisesti Donald Trumpin esi-isä.

Valitettavasti kirjalliset todistusaineistot ja syntymäluettelot tuhoutuivat sodassa vuonna 1618. Donald Trumpin suvun tiedetään kuitenkin olevan lähtöisin samalta alueelta Saksasta, joten jonkinlainen sukulaisuussuhde on mahdollista, Mirror uutisoi.