Lonely Planet: Sevilla on ensi vuoden paras matkakohde

Matkailu · Terhi Piiroinen

Espanjan kulttuurin ja taiteen sekä liike-elämän keskukseksi kutsuttu Sevilla on 700.000 asukkaan eteläinen kaupunki. Nyt Sevilla on voittanut matkailualan asiantuntija Lonely Planetin vuoden 2018 Best in Travel -palkinnon.

Sevilla houkuttelee turisteja sen kauniin arkkitehtuurinsa ja historiallisten tarinoidensa avulla. Lisäksi kaupungissa järjestetään ensi vuonna Euroopan elokuvapalkintojuha, jossa jaetaan palkintoja parhaimmille eurooppalaisille elokuvatekijöille. Mikäli ei pääse Sevillaan ensi vuonna, kannattaa se kuitenkin pitää mielessä paikkana, joka on pakko nähdä edes kerran elämässään.

Espanjalaiskaupungissa on muun muassa maailman suurin goottilainen katedraali, Santa Marian katedraali, jonne on sijoitettu Kristoffer Kolumbuksen jäänteet. Vapaa-aikaa on helppo viettää Sevillan omaperäisissä naapurustoissa, jotka ovat täynnä baareja, toreja ja kirkkoja.

Gnight 💫 Ya va llegando el final de la semana y estamos deseando descubrir #sevillaintensamente 💯❌💯 en un viajecito por los municipios sevillanos de Utrera, Carmona, Écija y Marchena durante los días 10, 11 y 12 noviembre 🗓 para conocer su entorno, tradiciones y gastronomía‼️ de la mano de @viveandalucia y @turismoprovinciasevilla 👉 @instautrera @turismocarmonaoficial @turismoecija #Marchena 👈 . 📷 Foto 1 by @angiegago . #TravelthelifegoestoSevilla #sevilla #seville #experienciaSVQ #utrera #carmona #ecija #andalucia #andalusia #espana #spain #wanderlust #ig_today #fashionblogger #photography #bloggerspain #lifestyle #instasize #influencer #blogtrip #trip #viajar #travel #igers #gastronomia #gastronomy #cultura #culture

A post shared by Javier Cubo (@javicubo) on

exclusive rooftop tour of the third largest cathedral in the world

A post shared by Brandon Boykin (@brandboyk) on

Miss you already ⚘🌴

A post shared by Marlene (@marlenesg7) on