Kardashianien suosikkisalaatti testissä – näin ihmiset kommentoivat sitä

Lifestyle Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni Kardashianit-sarjaa katsova on voinut huomata, että perhe käy usein ulkona yhdessä syömässä japanilaisessa Nobu-nimisessä ravintolassa. Tämän lisäksi he syövät todella usein Kris Jennerin keittiössä omista muovikulhoistaan salaattia, joka näyttää aina samanlaiselta.

Fanit ovat kyselleet naisilta mistä heidän salaattinsa on peräisin. Eräänä päivänä Kim Kardashian vastasi kyselyihin ja kertoi, että he hakevat salaattinsa aina Calabasasissa sijaitsevasta Health Nut -nimisestä ravintolasta. Heidän valintansa ravintolassa on aina Chef-salaattiannos ja mangojäätee.

Nyt BuzzFeedVideo-kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään kun ihmiset maistavat salaattia. Se on niin tavallista, että moni koki päässeensä lähemmäksi Kardashianeja ja saaneensa heihin jonkin kosketuspinnan. Annoksessa oli hyvin tavanomainen salaattipohja, jonka päällä oli kanaa ja kastiketta, joka teki salaatista erityisen maukasta.