Gwen Stefani on oikea jääprinsessa – loisti upeassa asussa lavalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri 48 vuotta täyttänyt laulaja Gwen Stefani on yksi niistä tähdistä, jotka eivät tunnu ikääntyvän lainkaan. Gwen Stefani on todella näyttävä näky edelleen, ja nyt hän ihastutti jälleen omalla tyylillään esiintyessään talviaiheisessa asussa kiitospäivän kunniaksi.

Gwen Stefan esiintyi kiitospäivän kulkuetta varten kauniissa valkoisen ja hopean sävyissä hohtavassa asussa. Nainen lauloi jouluisen White Christmas -nimisen kappaleen, jonka tunnelmaan hänen ja taustatanssijoiden asut sopivat täydellisesti.

Gwen Stefani oli todella näyttävä näky lavalla lyhyessä mekossa, jonka yläosa liikkui vauhdikkaasti pitkien hapsujen ansiosta. Nainen näytti todella nauttivan esiintymisestä ja asustaan, joka yllään Gwen Stefanin oli silminnähden ilo tanssia.

Splash
Splash
Splash
Splash