Kaikkien aikojen rumin jouluvillapaitaidea – paljastaa toisen rinnan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ennen tottulakit riittivät ihmisille jouluiseksi asuksi, mutta nykyään halutaan pukeutua mahdollisimman rumaan villapaitaan. Jouluvillapaitoja ei käytetä kuin kerran vuodessa, mutta silti niiden myymisestä on tullut suuri bisnes.

Vaatemyyjät kilpailevat vuosittain siitä, kenen valikoimista löytyy kaikista rumin villapaita. Eli niin ruma, että lopulta jokainen haluaa sellaisen puettavakseen. Nyt ihmiset ovat alkaneet tehdä rumia paitoja itse siten, että ovat leikanneet paitaan toisen rinnan kohdalle aukon. Kun poven panee aukosta ulos, voi se esittää hauskaa poroa ylimääräisten koristeiden avulla.

Nänni peitetään punaisella koristeella, joka muistuttaa poron nenää. Rinnan päälle voi liimata kaksi silmää ja aukon yläpuolelle sarvet. Aukko ympäröidään kiiltävällä joulukuusenkoristeella. Onkohan toisen rinnan paljastava paita liikaa appivanhempien joulupöytään puettavaksi? Imettävälle äidille tästä paitatyylistä voisi kuitenkin olla suunnatonta apua.

Twinkle tits ⭐️ #christmasjumper #girlsnight #freethenips #titmas created by @lexiiallan

A post shared by Lola Murphy (@lolascarlettmurphy) on

At our Christmas party. #bjscabanabar #bestie #christmasboob #uglysweater #merrychristmas

A post shared by Ratchet Barbie (@tiffany_carlo) on