Gigi Hadidilla on teräksiset vatsalihakset – treeni on tuottanut tulosta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Gigi Hadid nähtiin juuri LOVE Magazine -lehden suositulla LOVE Advent 2017 -kalenterin videolla, joka julkaistiin 11. lokakuuta. Videolla nainen varjonyrkkeilee ja venyttelee, ja näyttää olevan todella hyvässä kunnossa. Nyt nainen nähtiin kadulla sporttisessa tyylissä.

22-vuotias Gigi Hadid nähtiin New Yorkin kaduilla sporttisessa vapaa-ajan tyylissä, joka onkin ollut yksi tämän vuoden kuumimmista trendeistä. Nainen on yhdistellyt taitavasti treenileggingsit, napapaidan ja mustan toppatakin keskenään.

Tyylistä hieman huolitellumman tekee naisen aurinkolasit ja hiukset, joihin on loihdittu löysät laineet. Gigi Hadidin nyrkkeilyharrastus näyttää todella tuottaneen tulosta, koska huippumallin vatsalihakset ovat hyvin timmissä kunnossa ja erottuvat selvästi.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News