Poni hyppäsi hevosen perässä lumihankeen – se oli iso virhe

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet lemmikit ja maatalon eläimet tuntuvat olevan täysin hullaantuneita lumileikeistä. Nyt videolla nähdään yksi ihastuttava pikkuponi, joka hyppää iloisesti korkeaan lumihankeen hevosen perässä.

Pennsylvaniassa East Springfieldissä oli satanut todella paljon lunta vuorokauden aikana. Nainen kuvasi videolle huvittavan tapauksen, jossa hänen Cosmo-niminen poninsa on mennyt luminahkeen tarpomaan suurempikokoisen Dudley-nimisen hevosen esimerkkiä seuraten. Poni näytti yllättyneen melkoisesti siitä, että lumi peittikin sen melkein kokonaan, minkä jälkeen poni pyörsi nopeasti takaisin talliin.

Ponit ovat pienikokoisia hevosia, mutta ilmeisesti ne eivät kuitenkaan tunne itseään kovin pieniksi. Tämä kyseinen Cosmo-poni sai kuitenkin nyt hyvän oppitunnin siitä, että mikäli suurempi hevosystävä pystyy tekemään jotakin se ei tarkoita sitä, että poni pystyisi siihen perässä.