Uskomaton näky: Päälläseisonta seisovan miehen pään päällä – kuva kertoo kaiken

Fitness Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voimistelija ja joogaa harrastava taituri kuvaa hienoja temppuja ja suorituksiaan videolle. Videoiden avulla omista suorituksista pystyy oppimaan, minkä lisäksi niiden avulla pystyy näyttämään myös muille, että temppu todella onnistui vaikka kukaan ei olisi ollut sitä näkemässä.

Nyt kaksi miestä ovat kuvanneet videolle huikean tasapainoilutempun, jonka he ovat suorittaneet sillan päällä. YouTube-videolla nähdään miten toinen miehistä nousee kaverinsa pään päälle tasapainottelemaan väärin päin.

Kaverukset ovat videolla laittaneet kirjaimellisesti viisaat päänsä yhteen. Uskomattomassa tasapainottelutempussa toinen miehistä seisoo päällään sillalla seisovan miehen pään päällä.