Fitnessbloggaaja oli riippuvainen kuntoilusta – paljasti syyksi Instagramin

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitnessbloggaaja ja kunto-ohjaaja Erin päivittää Instagramissa Queen City Sweat -nimistä kanavaa, jossa nainen julkaisee motivoivia kuvia ja treenivideoita. Nyt nainen julkaisi myös kuvaparin, jossa Erin näyttää miltä hänen vartalonsa näytti kun treenaaminen ei ollut terveellä tasolla.

Vielä vuosi sitten Erin on ollut koukussa treenaamiseen ja omaan peilikuvaansa. Nainen ei syönyt tarpeeksi vaan mietti jatkuvasti, että miten laihaksi hän pystyisi vartalonsa saamaan. Erin kuntoili Instagram-kuvia varten ja yritti näyttää seuraajien saamisen vuoksi mahdollisimman pienikokoiselta.

Erin kertoi käyvänsä jatkuvasti kuntosalilla vaikka hänellä ei ollut yhtään energiaa. Syy tähän oli vain ja ainoastaan Instagram ja sen luomat ulkonäköpaineet. Nykyään Erin ajattelee laihduttamisen sijaan sitä miten terveeksi ja hyvinvoivaksi hän voi itsensä saada.

Erin toivoo, että hän pystyisi kulkemaan ajassa taakse päin ja kertomaan vuoden takaiselle itselleen, että hänen ei tarvitse rajoittaa syömisiään 1.200 kilokaloriin tai viettää aina kahta tuntia kuntosalilla. Erinin mukaan kuvien välillä on noin 4,5 kilogrammaa, jotka edustavat naiselle onnea, terveyttä ja tasapainoa.

https://www.instagram.com/p/BbNl_wDFzZg/?taken-by=queencitysweat

https://www.instagram.com/p/BVky1faFuPn/