Rantakelit vaihtuivat ensilumeen – Fuengirolassa hyytävän kylmä sää

Matkailu · Terhi Piiroinen

Etelä-Espanjassa sijaitseva Fuengirola on suosittu lomakohde myös suomalaisten keskuudessa. Netissä leviää parhaillaan valokuvia Fuengirolan rantatunnelmista. Meren äärellä olevalle hiekalle on satanut lunta.

Daily Mailin mukaan turistit ovat tyrmistyneitä espanjalaisen lomakohteen poikkeuksellisesta sääilmiöstä. Etelä-Espanjan lomakohteiden lämpötila on laskenut viiteen asteeseen ja maahan on satanut lunta. Turisteja ja paikallisia on kehoitettu pysymään sisätiloissa, joten lomakohteen kaupat ja ravintolat ovat autioituneet.

Raporttien mukaan esimerkiksi Torreviejassa on ollut äskettäin 23 astetta ja aurinkoista, mutta yllättäen sää muuttui lumipyryksi. Costa del Solissa oli puolestaan yksi kylmimmistä öistä ja matkakohteessa riehui myrsky ja satoi runsaasti vettä.

Nieve en Fuengirola ayer!!

A post shared by Choquera de Pro…Viajera 🎒 (@allure2424) on

🌨🌨 ☃☃

A post shared by 💎💪ملاك💪💎 (@andiroficial) on