Nyt käy flaksi! Sinkkumarkkinat ovat juuri kuumimmillaan

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vuodenvaihteen jälkeen ihmiset ottavat itseään usein niskasta kiinni ja lupaavat parantaa elämänlaatuaan. Monille sinkuille tämä tarkoittaa uuden kumppanin etsimistä, ja tähän aikaan vuodesta ihmiset ovat niin sanotusti haku päällä.

Treffisivusto Match.comin mukaan treffipalvelut ja -sovellukset käyvät kuumina 26.12.–14.2. välisenä aikana. Treffipalvelun tilastojen mukaan tällä ajanjaksolla käydään treffeillä maailmanlaajuisesti miljoona kertaa. Parhaiten uuden kumppanin löytää talvisunnuntaina, USA Today uutisoi.

Sovellusten ja sivustojen sijaan ihmisiä kannattaa lähestyä myös kasvotusten. Mikäli huomaa bussissa, kaupassa tai vaikkapa kirjastossa kiinnostavan henkilön, kannattaa hänen kanssaan aloittaa keskustelu siitäkin huolimatta, että se vaikuttaa suomalaisessa kulttuurissa omituiselta. Flirttaileminen tai vieraan ihmisen kanssa keskusteleminen ei ole seksuaalista häirintää.