Fanit raivostuivat Kim Kardashianin treenistä: ”Ällöttävää!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian ja Kanye West saivat perheeseensä kolmannen lapsen, kun julkkisparin tytär syntyi maanantaina sijaissynnyttäjän toimesta. Kim Kardashian olisi voinut joutua hengenvaaraan synnyttäessään kolmannen lapsen itse, joten he käyttivät sijaista.

Kim Kardashian ja Kanye West ovat nyt päässeet pienen vauvan kanssa kotiin. Vanhemmat ovat olleet innoissaan siitä, että he ovat saaneet esitellä pienokaisen Northille ja Saintille. Saman päivän aikana Kim ehti myös käydä treenaamassa, mikä sai fanit todella hämilleen.

Kim Kardashian oli julkaissut hänen Instagram-tarinassaan videon, jossa hän kertoi treenaavansa nyt kun vauva nukkuu. Fanit olivat heti alkaneet kritisoimaan naista siitä, että hän ei halunnut luoda suhdetta vastasyntyneen vauvan kanssa.

Kommentoijat olivat Unilad-sivuston mukaan kuvailleet naisen toimintaa jopa ällöttäväksi.

Monien mielestä naisen oli väärin jättää vastasyntynyt nukkuva vauva lastenhoitajan hoidettavaksi heti kun he olivat palanneet kotiin. Moni oli myös tarkentanut, että Kimin olisi pitänyt pyhittää aikansa vauvan nukkuessa Northille ja Saintille, koska nyt he tulevat saamaan entistä vähemmän vanhemmiltaan huomiota.