Duudsonien ohjelmasta tuli nettisensaatio – Jackass-tähti pelasti katukoiran!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin miten Duudsonien Rabbit Filmsin tuottamasta suomalaisesta Huippujengi-realitysarjasta tehdään kansainvälinen versio Ultimate Expedition. Nettisarja on jo kuvattu, ja nyt Jackass-tähti Steve-O on onnistunut tekemään sarjasta valtavan kansainvälisen nettihitin jo ennen kuin ensimmäinen jakso on edes julkaistu.

Steve-O julkaisi verkossa videon, jossa hän adoptoi Perussa Ultimate Expeditionin ensimmäisessä jaksossaan katukoiran. Hurjapää ja hänen uusi ystävänsä ovat saaneet verkossa alle vuorokaudessa yli kuusi miljoonaa katsojaa, sillä video on julkaistu useissa medioissa.

Jackass-tähti haki kaupasta koiranruokaa, jota yritti tarjota tapaamilleen koirille. Ensin se toimi huonolla menestyksellä, kunnes hän tapasi Wendy-koiran. Koira söi herkkuja, mutta Steve-O joutui sitten eroamaan siitä. Illalla koira ja sen ystävät löysivät Jackass-tähden uudelleen.

Sitten miehet salakuljettivat koiran hotellihuoneeseen, jossa he pesivät sen. Lopulta Steve-O nukkui yönsä koiran kanssa teltassa hotellin pihalla ja vei seuraavana päivänä koiran eläinlääkärille. Lopulta hurjapää adoptoi koiran ja otti sen mukaansa vuoristoon.

https://www.youtube.com/watch?v=qPpUajoIvR0