Todelliset luksuslenkkarit – Air Jordaneissa 15 000 kristallia!

Lux Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Timantteihin ja kultaan mieltynyt taiteilija Daniel Jacob on yhdistänyt ökyluksuksen ja katumuodin. Miehen tuoreimmassa luomuksessa Niken Air Jordan -lenkkarit on päällystetty tuhansilla kristalleilla.

Air Jordan 1 Golds -kengät on koristeltu yhteensä 15.000 kristallilla. Jokainen kristalli on kiinnitetty lenkkareihin käsiin, ja koko kengän päällystäminen kestääkin Jacobin mukaan noin kolme viikkoa.

Kimaltelevat Air Jordan 1 Golds -kengät maksavat 6.500 dollaria, eli noin 5.400 euroa. Lenkkareita myydään Jacobin thedanlife.com -sivustolla.

Footwear News -sivuston mukaan Daniel Jacob on aikaisemminkin noussut otsikoihin luotuaan kristallein koristeltuja tennareita. Nyt lanseeratut Aird Jordan 1 Gold -kengät ovat kuitenkin niistä ensimmäiset, joita voi oikeasti käyttää jalassa. Aikaisemmat mallit oli tarkoitettu vain koristeiksi.

 

15,000+ ✨

A post shared by DANIEL JACOB (@thedanlife) on