Skientologien maailmanloppu tulee pian – Kirstie Alley lopetti laihduttamisen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Kirstie Alley tunnetaan myös vakaumuksesta skientologiaa kohtaan. Nainen on taistellut vuosien aikana painonsa kanssa, ja nyt hänen kerrotaan siirtyneen herkutteluun. Syynä on pian koittava maailmanloppu.

RadarOnline on saanut skientologeihin kuuluvalta henkilöltä vinkin, jonka mukaan kirkossa uskotaan maailmanlopun koittavan pian. Tämä on myös syynä siihen, miksi takavuosien suosikkinäyttelijä Kirstie Alley on lopettanut painontarkkailunsa. Naiselle perheineen on varattu oma VIP-tason bunkkeri skientologien salaisesta turvapaikasta.

Piilopaikka sijaitsee noin 200 kilometrin päässä Los Angelesista. Kirstie Alley on toimittanut suojaan preppaustarvikkeita sekä muonavarastoja. Yksityisbunkkerissa on runsaasti pastaa, säilykeruokaa ja naposteltavia. 67-vuotias Kirstie Alley on useiden laihdutustuotteiden mainoskasvo, mutta hänet on nähty viimeaikoina enemmän pikaruokaloissa kuin lenkkipoluilla.

A post shared by Kirstie Alley (@kirstiealley) on