Koiran pelastusoperaatio päättyi ikävästi – omistaja ei huolinut takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintenpelastusjärjestö Howl of a Dog oli saanut ilmoituksen junan raiteilla seikkailevasta koirasta. Kun pelastajat saapuivat koiran luokse, epäileväinen ja surullinen koira pakoili ihmisiä eikä halunnut lähestyä heitä. Onneksi ihmiset saivat lopulta voitettua koiran luottamuksen puolelleen.

Kun koira oli saatu kiinni ja viety eläinlääkärin tarkastettavaksi, pelastajat olivat ilokseen huomanneet, että koiralta löytyi siru. Kun he saivat Bobiksi kutsutun koiran omistajaan yhteyden kävi kuitenkin ilmi, että omistaja ei halunnut vanhaa koiraansa takaisin. Omistajan mukaan Bobi oli karannut kotoa, mutta jostain syystä omistaja ei ollut kaivannut koiraa.

Bobi oli löytynyt noin 16 kilometrin päästä kotitaloltaan eli se oli seikkaillut melkoisen matkan junan raiteita pitkin. Kaiken kokemansa jälkeen koira on kuitenkin edelleen hyväkäytöksinen ja tottelevainen koiravanhus. Yhdeksänvuotias Bobi etsii nyt Romaniassa loppuelämän kotia itselleen.