Espanjassa havaintoja pantterista – poliisi väittää koiraksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjan Guadalajarassa on jo viikkojen ajan tehty havaintoja eläimestä, jonka jotkut uskovat olevan musta pantteri. Paikallisten viranomaisten mukaan kyse on kuitenkin huomattavasti arkisemmasta eläimestä.

Pantterin väitetään esiintyvän Facebookissa levinneellä videolla, jossa nähdään musta eläin kaukaisuudessa. Nyt maan kansalliskaarti on kuitenkin ilmoittanut havaintojen taustalla olevan vain isokokoinen koira.

Kansalliskaarti julkaisi Twitterissä kuvan ja videon alueella nähdystä mustasta kulkukoirasta. Kaikki eivät ole kuitenkaan vakuuttuneita viranomaisten väitteistä.

Madridin eläintarhassa työskentelevän biologi Agustin Lopezin mukaan on mahdollista, että kyseessä olisi laittomasta yksityisestä kokoelmasta karannut pantteri. Hän kertoo Euro News Weekly -sivustolle videoilla näkyvän eläimen muistuttavan niin liikeiltään kuin ulkomuodoltaankin pantteria.

 

⚫ La posible "pantera negra" sigue siendo noticia hoy en Guadalajara. Nos acaban de pasar este vídeo (desconocemos el lugar exacto del avistamiento) donde se ve a un animal de color negro subir por una ladera.La reacción de las personas que graban el video no tiene desperdicio…

Publié par Hacemos Guadalajara sur lundi 22 Janvier 2018