Suosikkibloggaaja elää nyt alastomana viidakossa – somettaa silti edelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen suosikkibloggajaa Leanne Ratcliffe on noussut julkkiseksi myös kotimaansa ulkopuolella, kun hän muutti asumaan Etelä-Amerikan viidakkoon. Freelee the Banana Girl -lempinimellä tunnettu 37-vuotias kaunotar teki irtioton ja viettää nyt päivänsä pääosin alastomana ja ilman monia länsimaisen kulttuurin ja teknologian saavutuksia.

Elämänmuutoksestaan huolimatta hän kuitenkin somettaa yhä edelleen julkaisemalla elämästään kuvia ja videoita verkossa. Independent-lehden mukaan Ratcliffe jätti muun muassa ihokarvoituksensa ajelemisen, mikä aiheutti taannoin kovasti ihmetystä ja jopa rajua kritiikkiä.

– En ole ajanut kainaloitani aikoihin ja pidän siitä. Niiden lisäksi olen jättänyt karvoituksen ajelemisen myös käsistä, jaloista, kasvoista ja jalkovälistä. Ei enää haavoja tai ihottumaa, eikä enää ajankulua ja kipua vahausten parissa. Parasta on, että en välitä enää lainkaan mitä aivopesty valtavirta ajattelee, Leanne Ratcliffe kirjoitti Instagramissa.

Leanne Ratcliffe tuli kotimaassaan tunnetuksi jo vuosia sitten kertoessaan rajusta laihduttamisestaan julkisesti. Silloin hän sai myös nykyisen lempinimensä ”Banaanityttö”. Nykyisin hän syö itse kasvattamiaan hedelmiä.

https://www.instagram.com/p/BfMKRHLHEoA/?taken-by=freelee_official

https://www.instagram.com/p/BfEft4rjEDl/?taken-by=freelee_official

https://www.instagram.com/p/BfCawEOjSgO/?taken-by=freelee_official