Kunto-ohjaaja muistutti äitejä – kuvat puhuvat puolestaan

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen kunto-ohjaaja Tiffiny Hall tunnetaan Australian suurin pudottaja -realitysarjan voittajana. 33-vuotias nainen sai hetki sitten esikoisensa, ja on jälleen saanut itsensä upeaan kuntoon. Nainen haluaa kuitenkin muistuttaa kaikkia äitejä, että muutoksen ei tarvitse tapahtua viikoissa.

Media on nostanut esille monia kaunottaria, jotka ovat saaneet mallin mitoissa olevan vartalonsa takaisin jo viikkojen kuluttua synnytyksestä. He ovat kuitenkin yleensä poikkeuksia, eikä laihduttaminen ja synnytyksestä palautuminen ole kaikkien äitien kohdalla yhtä vaivatonta.

Tiffiny Hall kertoi Daily Mail -sivustolle päättäneensä ennen raskautta, että hän tulee treenaamaan koko raskauden ajan ja pysymään hyvin aktiivisena. Vauva päätti kuitenkin toisin. Naisen raskaus oli vaikea ja hän oli koko yhdeksän kuukauden ajan hyvin huonovointinen, minkä vuoksi hän ei pystynyt urheilemaan lainkaan koko raskausaikana.

Nyt nainen on saanut jälleen omasta treenirutiinistaan kiinni ja tulokset ovat sen mukaiset. Nainen alkaa vähitellen saamaan vatsalihaksensa jälleen näkyviin nyt kun synnytyksestä on kulunut neljä kuukautta. Hall haluaa kuitenkin muistuttaa kaikkia äitejä siitä, että heidän kannattaa olla vartalostaan ylpeitä eikä stressata raskauden tuomista kiloista.

Dem abs are peeking through! ~  #tiffxo #abqueen #peeking

A post shared by Tiffiny Hall (@tiffhall_xo) on