Vanki salakuljetti huumeita vankilaan – hiuslisäkkeen sisällä jättisaalis

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa kahdesta törkeästä varkaudesta vankilaan toimitettu 29-vuotias Carema Lashandra Brown on onnistunut salakuljettamaan telkien taakse suuren määrän huumeita. Nainen jäi kiinni viikkoa myöhemmin, kun vanginvartijat huomasivat huumeidenkäyttöä vankien keskuudessa.

Carema Lashandra Brown oli antanut LSD:tä kahdelle naisvangille. Kun naiset jäivät kiinni huumeista, paljastivat he Brownin antaneen huumeet heille. Tutkijat eivät löytäneet Brownilta huumeita ruumiintarkastuksessa. Seuraavana päivänä vankilan työntekijät poistivat Brownin päässä olleen hiuslisäkkeen.

Paljastui, että nainen oli piilottanut tekohiuksiin yhteensä 78 annosta LSD:tä, 230 grammaa kokaiinia, 230 grammaa metamfetamiinia ja lasipiipun. Hän syyllistyi huumeita salakuljettaessaan yhteensä 18 huumausainerikokseen. Nainen vapautuu vankilasta, mikäli pystyy maksamaan 100.000 dollarin suuruisen takuusumman, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi