Bile-Dani julkaisi uutta musiikkia: ”Viikonloppu Miljonääri”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island -ohjelman sinkkuna tunnetuksi tullut ja alkavalla kaudella ohjelmaan sinne tyttöystävänsä kanssa palaava Bile-Dani on julkaissut uutta musiikkia. Hänen uusi singlensä on nimeltään Viikonloppu Miljonääri.

– Kyseessä on energinen ja nopeatempoinen kappale, joka kertoo nuorille tutusta ilmiöstä, joka ilmenee usein palkkapäivää seuraavana viikonloppuna tai perintörahojen rapsahtaessa tilille. Silloin lähdetään viihteelle, heitellään euroja ilmaan eikä rajoja tunneta, kappaleesta kerrotaan.

Bile-Dani voitti taannoin rahapeleistä ison summan rahaa ja voitosta sokaistuneena kestitsi kavereilleen vauhdikkaan ja ratkiriemukkaan viikonlopun. Keväällä Bile-Dani tulee julkaisemaan kappaleen, joka perustuu tunnelmiin Temptation Island Suomen neloskauden kuvauksissa.