Jalkojen pito ei riittänyt – hamsteri driftaa kohti kameraa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinvideot ovat aikuisviihteen lisäksi internetin suosituinta sisältöä. Nyt on noussut viraalihitiksi video, jolla nähdään kovaa vauhtia kohti kameraa juokseva hamsteri. Pysähtymisyritys johtaa driftaamiseen, eli sivuluisuun.

LADbiblen julkaisemalla videolla nähdään turbovauhdilla varustettu hamsteri. Lemmikkijyrsijä kiihdyttää vauhtiaan juoksuun, sen jälkeen se yrittää pysähtyä, mutta päätyykin sivuluisuun urheiluauton kulkua muistuttaen. Hamsteri saa pian taas pitoa liukkaalla lattialla ja se kipittää ulos kuvasta.

Pienikokoiset hamsterit ovat suosittuja lemmikkieläimiä. Lajin nimi kuvastaa hyvin pienen nisäkkään tyypillistä käyttäytymistä, jossa pörröinen jyrsijä hamstraa poskensa täyteen ruokaa. Hamstereiden keskimääräinen elinikä on noin 2-3 vuotta.

Hamster Drifts

Who knew that hamsters could drift? 🐹💨

Publié par LADbible sur lundi 26 février 2018