Käärme juuttui oluttölkkiin – vaikea pelastus videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet löytävät itsensä välillä tukalistakin tilanteista yrittäessään hankkia suojaa erikoisista paikoista kylmyyttä tai kuumuutta vastaan. Nyt videolla nähdään miten mies ja nainen yrittävät vapauttaa käärmeen, joka oli jäänyt jumiin oluttölkkiin.

Käärme oli luikerrellut tölkin sisällä sen pienestä ja terävästä suuaukosta, josta se ei enää saanutkaan vedettyä itseään pois. Mies ja nainen yrittivät leikata tölkkiä käärmeen ympäriltä pois, mutta käärme teki sen hyvin vaikeaksi. Heti kun käärmeen pää mahtui sivuun tehdystä reiästä ulos, se yritti hyökätä auttajaansa kohti ja purra häntä käteen.

Lopulta käärme oli niin stressaantunut, että se alkoi puremaan itseäänkin moneen otteeseen. Onneksi ammattitaitoinen mies onnistui kuitenkin irrottamaan käärmeen, joka ei ollut kärsinyt pahoja vammoja. Videolla mies kiittää ihmisiä, jotka ilmoittivat pulaan joutuneesta käärmeestä sen sijaan, että olisivat tappaneet helpon kohteen.