Ashley Graham sensuellissa poseerauksessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskentelee nykyään mallina tauotta. Muotialalla suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosien aikana kasvattanut kaunotar on suunnitellut myös omia alusvaatteita ja uimapukuja.

30-vuotias kaunotar nähtiin juuri New Yorkissa Sports Illustrated -lehden järjestämässä tapahtumassa. Tapahtumassa julkaistiin lehden tämän vuoden uimapukunumero, jonka useissa kuvissa nähdään myös Ashley Graham. Nyt kaunotar esiintyy myös lehden kuvaamalla seksikkäällä videolla.

Sports Illustrated -lehti on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan seksiä tihkuvan videon, jossa Ashley Graham toimii uimapukumallina. Graham liikkuu videolla musiikin tahdissa todella viettelevästi ja riisuu myös yläosansa kameran edessä pois.