Kim Kardashian jätti paidan kotiin – liian iso takki paljasti kurveja!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja kosmetiikka-alan yrittäjä Kim Kardashian on tunnettu hänen kurvikkaasta tiimalasivartalostaan, jota hän esitteleekin ahkerasti hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan. Nyt hänet on ikuistettu paparazzikuviin kaupungilla Los Angelesissa.

Mustaan ylisuureen smokkitakkiin pukeutunut kohujulkkis ei ollut pukenut takkinsa alle lainkaan paitaa tai rintaliivejä, joten hänen muhkeat kurvinsa pääsivät oikeuksiinsa takin alta. Kim ehti kiireiltään poseeraamaan faninsa kanssa yhteiskuvassa.

37-vuotias perheenäiti on tottunut olemaan kameran edessä hyvin vähissä vaatteissa. Viime aikoina hänen siskonsa ovat nousseet jo lähes Kimin rinnalle julkkistähtien joukossa.

Splash
Splash
Splash