Las Vegasin lentokentälle erilliset roskikset kannabikselle

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka kannabis on ollut laillista Las Vegasissa viime vuodesta lähtien, on sen kuljettaminen Nevadan ulkopuolelle useimmissa tapauksissa edelleen kiellettyä. Tämä voi johtaa kiusallisiin tilanteisiin lentokentällä.

McCarranin kansainväliselle lentokentälle on ilmestynyt erillisiä kannabisroskiksia. Las Vegasista poislentävät voivat jättää niihin laillisesti taskuistaan mahdollisesti löytyvän kannabiksen.

Lentokentälle asennettiin hiljattain 13 erityistä roskakoria. Varsinaisen kannabiksen lisäksi niihin voidaan jättää esimerkiksi valmiita savukkeita, kertakäyttöisiä sähkösavukkeita, kannabisjuomia ja reseptilääkkeitä.

Joillekin saattaisi epäilemättä tulla mieleen yrittää dyykata roskiksesta kannabistuotteita. McCarranin lentoaseman tiedottaja kuitenkin kertoo Las Vegas Sun -lehdelle tämän olevan käytännössä mahdotonta. Roskikset on suunniteltu niin, ettei kättä saa niiden sisään herättämättä huomiota.