Takavuosien seksisymboli pidätetty – tältä Heather Locklear näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980- ja 1990-lukujen suurimpiin seksisymboleihin koko maailmassa lukeutunut Heather Locklear on viettänyt jo pitkään hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt hän on yllättäen noussut otsikoihin yllättävästä syystä, joka ei liity näyttelemiseen.

Nyt Heather Locklear on joutunut tekemisiin poliisin kanssa, sillä hänet pidätettiin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Kaliforniassa epäiltynä kotiväkivallasta ja poliisin väkivaltaisesta vastustamisesta. Locklear otettiin kiinni ja kuljetettiin Ventura Countyn putkaan. Hän pääsi maanantaiaamuna takuita vastaan vapaaksi odottamaan maaliskuussa järjestettävää oikeudenkäyntiä.

56-vuotias Heather Locklear oli aikoinaan kansainvälinen seksisymboli ja miljoonien miesten päiväunien kohde. Hän nousi supertähdeksi näyteltyään Sammy Jo Carringtonin roolia Dynastia-hittisarjassa ja ura jatkui myöhemmin Amanda Woodwardin roolilla hittisarjassa Melrose Place. Hän oli aikoinaan naimisissa Tommy Leen ja Richie Samboran kanssa.