Miksi naisilla kestää ravintolan vessassa? Hervoton video paljastaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten saniteettitilat ovat tavallaan pyhää aluetta, jossa voi tehdä suunnitelmia baari-iltaan, avata farkkujen ylänappia hetkeksi tai ottaa huikat taskumatista. Monet miehet ovat haaveilleet pääsevänsä kurkistamaan naistenhuoneeseen, ja nyt siihen aukeaa mahdollisuus videokoosteen muodossa.

Neitokaiset menevät usein baarin vessaan porukalla. Heillä saattaa kulua vessareissuun miesten mielestä tolkuttomasti aikaa, mutta ihmekös tuo? Naistenhuoneessa nimittäin tehdään usein muutakin kuin suoritetaan pikainen vessahädän hoitaminen. Leidit saattavat ehostaa ulkonäköään, vastata puhelimeen tulleisiin viesteihin ja punoa juonia miesten päänmenoksi.

Tai sitten naiset saattavat käyttää pöntön rengasta hulahula-vanteena, ottaa valokuvia ja kaatuilla korkokenkiensä kanssa vessakalusteita pitkin kiipeillessään. Saniteettitiloissa saatetaan laulaa, nauraa tai itkeä. Todellisuudessa LADbiblen julkaisema kooste naisten vessareissuista on yliampuva ja ääripään käyttäytymistä esittelevä, mutta ehkäpä videon perusteella saa pientä osviittaa todellisuudesta.

Secrets Of The Women's Bathroom Exposed

So this is really what goes on in the women's bathroom… 😂🙈

Publié par LADbible sur mardi 27 février 2018