Hämmentävä näky – olutlaatikolla naamionut peitti poliisiauton ikkunan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australiassa on hämmästelty toisten sankariksi kutsumaa ja toisten pahiksena pitämää miestä. Demerit Man -nimen saanut henekilö kuvattiin peittämässä poliisin tutkaa.

Sosiaalisessa mediassa levineellä videolla nähdään, kuinka kasvonsa olutlaatikolla peittänyt mies lähestyy tien laitaan pysäytettyä poliisiautoa. Hän peittää ajoneuvon nopeuskameran ja luikkii pois paikalta.

Alun perin Snapchatissa jaettu video lähti leviämään satiirisen uutissivusto The Bell Tower Timesin jaettua sen Facebookissa. Paikalliset viranomaiset kertoivat Newcastle Herald -lehdelle tutkivansa tapausta. Sosiaalisessa mediassa jaettujen reaktioiden perusteella Demerit Man kerää kuitenkin myös kiitosta paikallisten keskuudessa.

 

Introducing Demerit Man, protected by his photo-proof beer box hat he swoops in to foil the plans of his arch nemesis (Lachlan W)

Publié par The Bell Tower Times sur dimanche 25 février 2018