Spice Girls esiintyy prinssi Harryn ja Meghan Marklen häissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneessä kuningaskunnassa juhlitaan kuninkaallisia häitä toukokuussa, kun prinssi Harry saattaa kihlattunsa, näyttelijä Meghan Marklen alttarille. Viidentenä kruunuperimysjärjestyksessä oleva Harry ja amerikkalaissyntyinen Meghan ovat pestanneet Spice Girlsin esiintyjäksi hääjuhlaan.

Spice Girls -yhtyeen laulajatar Mel B on lipsauttanut The Real -keskusteluohjelmassa vierailtuaan, että 90-luvulla loistaneen tyttöbändin jäsenet on kutsuttu brittikuninkaallisten häihin toukokuulle. Samassa yhteydessä 42-vuotias nainen antoi olettaa, että legendaarinen kokoonpano nousee hääjuhlan esiintymislavalle. Pian Mel B tajusi, että hän taisi paljastaa vahingossa hieman liikaa.

Kerroimme äskettäin Spice Girls -yhtyeen jäsenten tavanneen toisensa Lontoossa. Käynnistyi huhumylly, jonka mukaan yhtye nähdää pian lavoilla alkuperäisessä 90-luvun kokoonpanossa. Victoria Beckham riensi kuitenkin kieltämään asian Voguen haastattelussa. 33-vuotias prinssi Harry ja 36-vuotias Meghan Markle solmivat avioliiton 19. päivä toukokuuta Windsorin linnassa.