Ireland Baldwin riisui kaiken – alastonkuva tekee hyvää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinoikeusjärjestö PETA kampanjoi vuosittain eläinten puolesta useiden julkkiskaunottarien avulla. PETA:n kampanjoissa on nähty alastomana muun muassa Joanna Krupa ja Pink, ja nyt naisten jalanjälkiä on seurannut myös nuori mallilupaus Ireland Baldwin.

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 22-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tunnettujen näyttelijöiden lapsi onkin selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin eikä hän ujostele poseeraamista alastomanakaan kameran edessä.

Nyt vaalea kaunotar nähdään näyttävässä PETA:n mainoskuvassa. Kuvassa nähdään kampanjan slogan: ”I’d rather go naked than wear fur”, joka on sijoitettu kuvaan niin, että se peittää naisen alapään ja rinnat koko muun vartalon näkyessä kuvassa paljaana.

Splash News