Kim Kardashianin raju muodonmuutos – tästäkö ensi kesän trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu näyttävästä vartalostaan ja naisen upeasta tyylistä. Kardashianin tyyli on mietitty aina todella huolellisesti päästä varpaisiin saakka eikä koko tyyli olekaan aina vain yhden ihmisen ansiota.

37-vuotias Kim Kardashian esittelee aina uusimpia muutoksiaan ensimmäisenä faneilleen sosiaalisen median avulla. Nyt nainen esitteli hänen Twitter ja Instagram-kanavillaan faneille hänen uuden pinkin hiustyylinsä, johon fanit tuntuivat ihastuvan heti.

Kim Kardashian säilytti hänen uudessa hiusvärissään saman pitkän pituuden, mutta päätti kuitenkin muuttaa hiusten väriä radikaalisti. Nainen oli kyllästynyt valkoisiin hiuksiinsa, minkä vuoksi hän päätti muuttaa naisellisen tyylinsä hieman leikkisämpään ja värjätä kutrinsa kirkkaalla shokkivärillä.