Tutkimus: Miehet onnellisempia kurvikkaiden naisten kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Naisten kauneusihanteet ovat muuttuneet nykyisin hoikista ja huippumallia muistuttavista neitokaisista hieman normaalivartaloisempaan suuntaan. Toki jokaisella on oma mieltymyksensä ulkonäön suhteen, mutta esimerkiksi kiinteitä ja pyöreitä peppuja pidetään tällä hetkellä trendikkäinä.

Ihmisten kannattaisi tuijotella vaa’an sijaan peiliä ja tunnustella omaa hyvinvointia ja terveyttä painon sijaan. Meksikolainen National Autonomousin yliopisto on toteuttanut tutkimuksen, jonka mukaan kurvikkaan ja pluskokoisen naisen kanssa naimisissa olevat miehet ovat muita onnellisempia. Pyöreämmät, mutta terveet daamit ovat nimittäin saman tutkimuksen mukaan muita parempia vaimoja.

Tutkimuksen mukaan kurvikkaiden naisten siipat ovat jopa kymmenen kertaa muita onnellisempia. Lisäksi miehet hymyilevät muhkuilla varustettujen naisten kanssa enemmän ja osaavat ratkaista paremmin elämänsä ongelmia. Tutkimuksessa painotetaan, että syy on runsasvartaloisten naisten kyvystä pitää partnerinsa tyytyväisempänä, P. World -sivusto uutisoi.

Kun naisella on hieman enemmän lihaa luidensa ympärillä, osaa hän myös joidenkin mukaan ottaa elämässään rennommin. Yleistyksen mukaan pullukat pimut eivät jaksa keskittyä jokaisen suupalansa vahtaamiseen, ja antavat myös kumppaninsa nauttia vapaammin suosikkiruokiaan. Sanotaan, että lihavat on leppoisia, ja tämän tutkimuksen mukaan se pitää myös paikkaansa.