Maanviljelijä lähetti terveiset avaruuteen – lehmien avulla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lehmätaiteilijaksi itseään kutsuva Derek Klingenberg on lähettänyt terveisensä maata kiertävälle radalle. Tämä tapahtui luonnollisesti satojen lehmien avulla.

Motherboard-sivusto kertoo lähes 200 Dove-sateliitin kuvaavan maapallon pintaa päivittäin. Osa kuvista päätyy viljelijöiden sadon tarkkailuun tarkoitetulle Farmer’s Edge -palvelulle. Klingenberg päätti järjestää karjansa kuvioihin, jotka näkyivät sateliitin kuvissa.

Viljelijä onnistui saamaan lehmät muodostelmaan paimentamalla niitä kuorma-autollaan. Karjan täytyi olla muodostelmassa juuri oikeaan aikaan, 10:35 aamulla.

Erityisesti SpaceX-yhtiölle ja Teslan Starman-astronauttinukelle terveisensä lähettäneen Klingenbergin tempaus onnistui. Sateliitin ottamasta kuvasta voidaan erottaa 300 lehmän maatilalle muodostama Hei-viesti.