Emily Ratajkowski somekuvissaan täysin alastomana: ”Poseeraan vain aviomiehelleni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on yksi tämän päivän suosituimmista bikinimalleista, joka saakin upean vartalonsa ansiosta työskennellä tauotta. Kaunotar yllätti hetki sitten menemällä naimisiin ilman, että moni edes tiesi Ratajkowskin seurustelevan.

Emily Ratajkowski ja hänen tuore aviomiehensä Sebastian Bear-McClard näyttävät hyvin onnellisilta yhdessä. Pariskunta oli häämatkalla upeassa lokaatiossa omassa huvilassa, joka sijaitsi keskellä preeriaa kaukana muista ihmisistä. Ratajkowski muistelee matkaa edelleen ja julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan alastonkuvat, jotka hänen aviomiehensä on ottanut.

Emily Ratajkowski julkaisi pysäyttävän upean alastonkuvansa kuvatekstillä: ”Poseeraan tässä vain aviomiestäni varten”. Tapansa mukaan nainen ei kuitenkaan jättänyt faneja kaiken kivan ulkopuolelle vaan julkaisi kuvat lähes 17 miljoonalle seuraajalleen myös Instagramissa.

Take me back

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Posing for my husband like

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on