Kyllästynyt poninhäntään? Tässä uudet sporttiset ponnarityylit kuntoiluun

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Lifestyle-ohjeita jakava Claire Ashley on nyt antanut kolme helppoa kampausvinkkiä naisille, jotka ovat kyllästyneet pitämään hiuksiaan tavallisella poninhännällä. Sporttiset kampaukset sopivat erityisesti kuntoiluun.

Ihmiset eivät välttämättä jaksa kiinnittää turhan paljon huomiota ulkonäköönsä kuntosalille, jumppaan tai lenkille mennessään, mutta haluavat silti olemuksen olevan siisti. TLC-televisiokanavan lifestyle-emäntä Claire Ashley neuvoo, kuinka helposti hiukset voi panna kiinni kekseliäämmällä tavalla. Kerrostetun poninhännän saa jakamalla hiukset kolmeen osaa ja panemalla jokaiseen osaan oman solkensa.

Tavalliset saparot muuttuvat näyttävimmiksi, kun ohimoille tekee kierreletit vdeon ohjeiden mukaisesti. Poninhäntään voi panna myös pieniä hiuslenkkejä jakamaan takaraivossa vapaana heiluvia hiuksia omiin muhkeimpiin osioihinsa.