Matkalla Eurooppaan? Tässä 11 kaupunkia, joihin kannattaa matkustaa yksin

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksin matkustaminen on useissa tapauksissa hyvin palkitsevaa, opettavaista ja avartavaa. Yksin matkustaessa henkilö saa myös tehdä pelkästään asioita, joita hän itse haluaa eikä kompromisseja suunnitelmien suhteen tarvitse miettiä lainkaan. Matkakohteeksi kannattaa ottaa sellainen paikka, jossa on tarpeeksi tekemistä ja virikkeitä yksin.

Kaupungissa kannattaa olla tarpeeksi kulttuuria, mielenkiintoisia maisemia ja mielekkäitä aktiviteetteja. Independent-sivusto on listannut 11 Euroopassa sijaitsevaa matkakohdetta, jonne jokaisen kannattaisi joskus matkustaa yksin.

1. Rooma, Italia

2. Pariisi, Ranska

3. Venetsia, Italia

Venezia 🇮🇹 #magnumvenice

A post shared by Emilie nefnaf 🌸 (@emilienefnaf) on

4. Amsterdam, Hollanti

5. Firenze, Italia

living my best life

A post shared by Hailey Balma (@haileybalma) on

6. Barcelona, Espanja

7. Berliini, Saksa

Tag #in_germany

A post shared by GERMANY | TAG #IN_GERMANY 🇩🇪 (@in_germany) on

8. Praha, Tšekki

Have you checked out my blog post about the Top 15 things to see and do in Prague?? It lists this spot as one of my favorite restaurant terraces for the best view of Old Town Prague! This city was like a dream come true for me and was on my bucket list for so long. Its totally worth exploring in any season! Link to my post is in my Bio ✨ ∙ ∙ ∙ ∙ ∙ #girlswhotravel #mytinyatlas #girlslovetravel #wearetravelgirls #ladiesgoneglobal #dametraveler #citizenfemme #girlsborntotravel #sheisnotlost #girlaroundtheworld #travelista #femmetravel #sheexplores #womenwhotravel #timeoutsociety #shetravels #globelletravels #darlingescapes #pragueworld #praguetoday #wonderful_prague #ig_prague #insta_prague #visitprague #praguegram #praguecity #igersprague #instaprague #aroundprague #praguestagram

A post shared by Andrea Cvitanovic Mayfield (@andreastravelss) on

9. Lontoo, Iso-Britannia

Going underground! 💙❤️💙 [Photo: @cosplore] #visitlondon

A post shared by Visit London (@visitlondon) on

10. Wien, Itävalta

11. München, Saksa

Munich, Germany 🇩🇪. Day 104. 📷 Taken January 2018. . . . . . . . . #munichcity #munchen #visitmunich #bayernmünchen #münchen #ig_germany #germanvision #meindeutschland #germanytourism #germanytrip #besteuropephotos #map_of_europe #euro_shot #igs_europe #wu_europe #tv_europe #besteuropics #europe_vacations #visiteurope #europe_ig #awesomeglobe #ourplanetdaily #fantasticearth #travelingourplanet #tourtheplanet #travelpassport #wanderluster #worldexplorer #seetheworld #globetrotter @earth_shotz @worldprime @earth_reflect @lost_world_treasures @cool_capture @earth_deluxe @ig_eternity @passionpassport @instagood @bestcitybreaks @travelanddestinations @munich_bites @munchen_stadt @topgermanyphoto @in_germany @instagramde @germanytourism

A post shared by The Filipino Seeker 🇵🇭 (@thefilipinoseeker) on