Povipommi Demi ratsasti bikineissä – miesten pasmat sekaisin vähemmästäkin

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-sensaatio Demi Rose Mawby hemmottelee fanejaan usein rohkeilla ja paljastavilla kuvillaan sosiaalisessa mediassa. 23-vuotias Demi juhli joulukuussa yli kuutta miljoonaa seuraajaa, ja nyt luku on noussut siitäkin jo yli 600.000 fanilla.

Demi Rose Mawby nähdään usein erilaisissa tapahtumissa hyvin rohkeissa asuissa, jotka korostavat hänen näyttävää tiimalasivartaloaan. Nyt nainen nähtiin rannalla, jossa hänet kuvattiin vaaleanpunaisissa pikkuruisissa bikineissä hevosen selässä.

Räppäri Tyga tapaili viime kesänä sinkkuna ollessaan Instagram-sensaatioksi noussutta Demi Rosea, joka sopiikin hyvin miehen naismakuun ollessaan nuori ja muodokas mallikaunotar. Tygan ja Demi Rosen romanssi loppui lyhyeen, ja tällä hetkellä nainen seurusteleekin DJ-tähti Chris Martinezin kanssa.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News