Miley Cyrus ryhtyi kenkämerkin mainoskasvoksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet poptähdet ja räppärit ovat ajautuneet tekemään yhteistyötä muotisuunnittelijoiden ja urheiluvaatemerkkien kanssa. Artistit ja vaatesuunnittelijat saavatkin yleensä yhdessä erityisen mielenkiintoisia tuotteita aikaiseksi tähtien persoonallisten näkemysten ja tyylitajun ansiosta.

Kovassa nosteessa oleva poptähti Miley Cyrus aloitti nyt yhteistyön suosittuja tennareita valmistavan Conversen kanssa. Yhteistyöstä pientä esimakua antavissa kuvissa on nähtävissä, että juuri ennen kesän kuumimpia kuukausia myyntiin ilmestyvät tennarit tulevat olemaan suurimmalta osin valkoisia.

Valkoisissa tennareissa nähdään eri värisiä glitterillä koristeltuja pohjia. Vaaleiden tennareiden lisäksi Miley Cyrus on esitellyt yhdessä kuvassaan mustat tennarit, joissa on hyvin paksu tasainen pohja ja kimaltelevat kengännauhat. Kesäiset Miley x Converse -tennarit tulevat myyntiin 3. toukokuuta ja niiden hinta tulee Elite Daily -sivuston mukaan olemaan 65-70 dollaria.

MC X @converse COMING SOON! 🖤 (Dog Hair not included)

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on