Sarjakakkaaja iski jälleen Oulussa – uima-allas taas kiinni

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oulussa paikallista Raksilan uimahallia on piinannut jo kuukauden ajan erikoinen ongelma. Uimahallissa käy toistaiseksi vielä tunnistamaton sarjakakkaaja, joka kakkaa toistuvasti isoon altaaseen ja aiheuttaa näin ollen muille uimareille ja uimahallille isoa haittaa.

Uimahallin isosta altaasta on viimeisen kuukauden aikana löydetty nyt jo neljä kertaa ulostetta. Koska jätöksiä on löydetty lyhyen ajan sisään niin monesti, ei tapauksien uskota olevan vahinkoja. Allas on jouduttu sulkemaan jätöksen siivoamisen ja klooripitoisuuden nostamisen ajaksi. Tällä hetkellä tekijää yritetään tunnistaa valvontakameran nauhojen avulla.

– Uima-altaassa on virtauksia, jonka vuoksi uloste on voinut siirtyä paikasta toiseen. Näin ollen tekijä on voinut olla missä kohtaa allasta vain tekohetkellä. Tämän vuoksi ulostajaa on kameravalvonnastakin vaikea arvioida, toteaa Oulun kaupungin isännöitsijä Jarmo Savukoski YLE:lle.

Iso uima-allas oli jouduttu tyhjentämään uimareista useiden tuntien ajaksi. Sarjakakkaajan laajalle kiirinyt maine ei ole kuitenkaan vielä toistaiseksi onnistunut vaikuttamaan uimahallin kävijämääriin.