Alec Baldwin ja Hilaria-vaimo saivat pojan: ”Hän on täydellinen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkonkari Alec Baldwin ja hänen vaimonsa Hilaria Baldwin ilmoittivat viime marraskuussa odottavansa neljättä lasta perheeseensä. Nyt aviopari ilmoitti pojan syntymästä sosiaalisessa mediassa onnea hehkuen.

Hilaria Baldwin julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän makaa sairaalavuoteella pidellen vastasyntynyttä vauvaa sylissään. Alec Baldwin katsoo poikaansa Hilarian vieressä onnellinen hymy kasvoillaan. Hilaria kirjoitti kuvan yhteyteen: ”Hän on täällä! Hän on täydellinen!”.

60-vuotias Alec ja 34-vuotias Hilaria menivät naimisiin vuonna 2012. Heillä on kolme yhteistä lasta, yksivuotias Leonardo, kaksivuotias Rafael ja neljävuotias Carmen. Alecilla on myös vanhempi tytär, Ireland Baldwin, hänen edellisestä liitostaan Kim Basingerin kanssa.

He’s here! He’s perfect! 8lbs 2oz 💛 #wegotthis2018

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on