Jenkit arvostelivat Euroviisujen kärkikymmenikön – yllättyivät voittajasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksi viikkoa sitten Euroviisufanit ympäri maailmaa jännittivät pääseekö heidän edustajansa semifinaaleista finaaliin. 12. toukokuuta finaali taisteltiin Portugalissa, jossa Israelin Netta Barzilai vei koko kilpailun voiton kappaleella Toy. Saara Aalto jäi finaalissa 46 pisteellä sijalle 25.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska visailu, jossa amerikkalaiset aikuiset pääsivät arvailemaan Euroviisujen kärkikymmenikön sijoituksia. Kahdeksan henkilöä katselivat kymmenen parhaan maan esitykset ja yrittivät arvata kuka sijoittui millekin sijalle 1-10 välilä.

Esityksiä tarkastelevat ihmiset ovat vaikuttuneita useimmista esityksistä. Jokainen kuitenkin yllättyi todella paljon kuullessaan kymmenen parhaiten sijoittuneen maan oikean järjestyksen. Vain yksi veikkasi Nettan Toy-kappaleesta voittajan, ja kappale tuntuikin jakavan kaikki visailuun osallistuneiden mielipiteet melko jyrkästi kahtia.