Mies, näin siistit muhkean partasi entistä kätevämmin

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kasvokarvoituksen kasvattaminen on ollut trendikästä jo useamman vuoden ajan. Vaikka hipsterivillitys on hieman laantunut ja miehet ovat aloittaneet jälleen siloposkisena kulkemisen, haluaa osa vaalia partaansa ja viiksiään edelleen.

Lifestyle-sivusto Nifty on nyt julkaissut vinkkejä partamiehille, kuinka he voivat pitää kasvojensa karvoituksen ja kylpyhuoneen siistimpänä. Parranajelu kannattaa suorittaa kotikutoisen essun kanssa, jotta karvat jäävät kankaaseen kylpyhuoneen lavuaarin sijaan. Jos ei kuitenkaan halua askarrella itselleen karvoja kaappaavaa kaapua, voi karvat poistaa kylpyhuoneen tasolta tarraharjan avulla.

Mikäli partakarvat tukkivat viemärin, kannattaa putkistoon kaataa suolan ja ruokasoodan sekoitusta. Tukkeumat lähtevät liikkeelle, kun perään nakataan kuumaa etikkaa ja kiehuvaa vettä. Viikset voi pitää puhtaana suojaamalla olutlasia pankkikortilla, jolloin vaahto ei tartu ylähuulen haituviin. Partaa voi hoitaa öljyillä, joita saa ostettua valmiina tai niitä voi tehtailla itse.

5 Hacks For People With Beards 💈

Publiée par Nifty sur samedi 26 mai 2018